Algehele waardering
  • Interface:
  • Bruikbaarheid:
  • Prestaties:
  • Totaal:
Media Player Classic 6.4.9.1 icon

Media Player Classic 6.4.9.1 gratis downloaden

Gratis downloaden
Media Player Classic 6.4.9.1 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Gratis programmatuur
versie: 6.4.9.1
Ontwikkelaar: Gabest.
Date Updated: FEB-15-2016

Bent u het zat om constant te vechten met Windows Media Player? Houdt u er niet van hoe de video’s worden weergegeven in Winamp? Probeer Media Player Classic , het programma dat een revolutie heeft veroorzaakt wat betreft het bekijken van video’s op de PC .

Media Player Classic is een mediaspeler voor Windows. Het is klein (slechts 2Mb), gratis, en heeft de benodigde codecs aan boord die het mogelijk maken om bijna alle formaten video, audio, en afbeeldingen te bekijken.

Het ondersteunt bijna alle formaten waaronder: WAV, WMA, MP3, OGG, AU, AIF, AIFC, MIDI, MPEG, MPG, MP2, AC3, ASX, M3U, WAX, ASF, WM, WMA, WMV, AVI, CDA, JPEG, GIF, PNG, BMP, D2V, MP4, SWF, MOV, QT, etc.

In de interface, die zeer overeenkomt met de mediaspeler van Windows 98, zult u verschillende hulpmiddelen aantreffen. Zoals de mogelijkheid om video’s in verschillende snelheden te bekijken, de schermgrote aan te passen, het lichtgehalte van de video aan te passen, en als klap op de vuurpijl kunt u DivX met ondertiteling bekijken.

Zonder twijfel is dit een geweldig hulpmiddel voor elke Windows gebruiker. Echt een programma dat iedereen goed doet.

Officiële Website sourceforg.net / projects / guliverkli

Minimale systeemeisen

--2000 / XP