Windows Live Photo Gallery  15.4.3555.308  icon

Windows Live Photo Gallery 15.4.3555.308 gratis downloaden

Gratis downloaden
Windows Live Photo Gallery  15.4.3555.308  gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Gratis programmatuur
Bestand Grootte: 1.23MB
versie: 15.4.3555.308
Ontwikkelaar: Microsoft.
Date Updated: SEP-22-2015

U kent vast programma’s die uw afbeeldingen kunnen organiseren, classificeren, selecteren en corrigeren. Microsoft brengt nu Windows Live Photo Gallery op de markt. Dit is een fotografische applicatie dat u in staat stelt om onder andere foto’s en video’s te bekijken, retoucheren, comprimeren en versturen.

Windows Live Photo Gallery is de perfecte oplossing voor het ordenen van uw afbeeldingen. Het classificeert ze via folders of etiketten, hierdoor kunt u direct een zoekopdracht uitvoeren naar de titel of andere beschrijving die u heeft opgegeven om het terug te vinden.

Windows Live Photo Gallery heeft basisopties voor retouchering zoals rode ogen correctie, contrast en helderheid, histogram, zoom, enz. Elk is op praktische wijze in de eenvoudige interface verwerkt. Het werken zal u met zeer veel comfort afgaan.

Het biedt ondersteuning voor Windows Vista en XP kan samenwerken met andere programma’s zoals Windows DVD Marker en Windows Movie Maker. Dit is zodat het eenvoudiger voor u is om video’s te bewerken.