Excel Password Recovery Master 4.1.0.1 icon

Excel Password Recovery Master 4.1.0.1 gratis downloaden

Gratis downloaden
Excel Password Recovery Master 4.1.0.1 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Trial
Bestand Grootte: 1.56MB
versie: 4.1.0.1
Ontwikkelaar: Rixler Software
Date Updated: DEC-23-2014

Er zijn een aantal programma’s die ontworpen zijn om de Start en Script wachtwoorden van uw Excel bestanden te ontcijferen. Maar afhankelijk van het type aanval dat u gebruikt (brute kracht, woordenboek, etc.) kan dit, mits het wachtwoord als veilig beschouwd word, verschillende dagen duren.

Met Excel Password Recovery Master behoort dit tot het verleden. Excel Password Recovery Master is een programma dat uw wachtwoorden in één ogenblik herstelt, hoe lang ze ook zijn.

Hoewel dit onmogelijk lijkt word de zoektocht niet uitgevoerd op een gespecialiseerde server, het ontcijfer proces wordt uitgevoerd op het materiaal van de gebruiker. Het proces duurt maar een paar seconden en, omdat al uw privé gegevens op uw computer blijven, garandeert het veiligheid.

Het heeft een hele simpele interface met alleen één venster waar u aan kunt geven wat het beveiligde document is. Als u dit gedaan hebt hoeft u alleen nog maar de ‘’Remove password’’ knop in te drukken. Daarna neemt Excel Password Recovery Master het over en ontcijfert die het wachtwoord, gebruik makende van zijn online description service.

Daag Excel Password Recovery Master uit en ontdek zijn kracht.

Minimale Systeemeisen:

- Internet Verbinding

Restricties van Proefversie:

- Het werkt voor 15 dagen.