Elite Warriors: Vietnam Editing Tools  icon

Elite Warriors: Vietnam Editing Tools gratis downloaden

Gratis downloaden
Elite Warriors: Vietnam Editing Tools  gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Shareware
Bestand Grootte: 2.25kB
Date Updated: JUL-03-2013

Elite Warriors: Vietnam Editing Tools is een actie spel, gebaseerd op de Vietnam Oorlog, dat u de mogelijkheid geeft om uw moed en uw strategie te testen, terwijl u uw eigen oorlogsomgeving creëert .

In Elite Warriors: Vietnam Editing Tools bent u niet alleen de hoofdpersoon, maar ook bent u degene die bepaalt hoe het spel verloopt u bent de uitgever, u kunt de scenario’s ontwikkelen die actie bevatten , de missies die u uit moet voeren , en de mappen die u gebruikt voor uw koers. U kunt de gehele operatie zelf ontwikkelen, in welke u zich kunt testen voor uzelf of voor uw vrienden.

Leer om geheime missies te ontdekken. Met Elite Warriors: Vietnam Editing Tools kunt u luchtaanvallen dirigeren, piloten en gevangenen redden, evenals het ontdekken van de strategie van uw tegenstanders . Ontwikkel de atmosfeer van oorlog en geniet er van.

In Elite Warriors: Vietnam Editing Tools kunt u uw eigen levels creëren . Alles is nieuw, maar omdat er een instructie bij zit met alle nodige informatie is het eenvoudig te leren.