Algehele waardering
  • Interface:
  • Bruikbaarheid:
  • Prestaties:
  • Totaal:
FaceOnBody 2 icon

FaceOnBody 2 gratis downloaden

Gratis downloaden
FaceOnBody 2 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Trial
Bestand Grootte: 1.40MB
versie: 2
Ontwikkelaar: FaceOnBody 2
Date Updated: JUL-18-2013

FaceOnBody is een origineel grafisch ontwerp programma, die je toestaat om extreme grappige fotografische composities te maken. Heb je jezelf ooit gezien met het lichaam van Superman? Nu kun je dat. Met deze simpele toepassing kun je gezichten toevoegen aan de lichamen van beroemde mensen met resultaten die er volledig realistisch uit zien .

Haal een grap uit met je vrienden met FaceOnBody door hun gezicht perfect aan te passen op een ander lichaam. Het proces is heel eenvoudig. Eerst kies je de achtergrond, wat een foto van jezelf kan zijn of, als je dat liever hebt, kun je één van de vooraf gedefinieerde beelden gebruiken die met het programma komen. De tweede stap is om het gezicht te kiezen die je in wilt voegen en dan neemt het programma over.

FaceOnBody maakt kleuren, helderheid en grootte aanpassingen en een serie van retoucheringen om je compositie er echt uit te laten zien .

FaceOnBody staat je toe om zoveel veranderingen te maken als je nodig hebt en om alles ongedaan te laten maken waar je niet tevreden mee bent. Als je eenmaal een resultaat naar tevredenheid hebt verkregen, verzendt het per e-mail of zet het over op een T-shirt om het publiekelijk te tonen.