Algehele waardering
  • Interface:
  • Bruikbaarheid:
  • Prestaties:
  • Totaal:
Cyberlink PowerDVD 15 icon

Cyberlink PowerDVD 15 gratis downloaden

Gratis downloaden
Cyberlink PowerDVD 15 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Trial
versie: 15
Date Updated: AUG-26-2015

Zou u een van de meest complete functionele mediaspelers met de hoogste kwaliteit van afspelen en meerdere vormen van personalisatie willen hebben? Twijfel dan niet, Cyberlink PowerDVD is het programma waar u naar op zoek bent.

Los van de basis functies, is Cyberlink PowerDVD noemenswaardig voor andere meer geavanceerde functies die u zult ervaren als zeer handig. Met de optie Say-It-Again kunt u het laatste dialoog dat gesproken werd in de film opnieuw afspelen. En als u een laptop gebruikt voor het afspelen zult u de Battery administration function erg handig vinden.

Met UPNP verbinding, bied Cyberlink PowerDVD allerlei soorten van multimedia ervaringen. Het ondersteunt high definition formaten zoals MPEG-4 AVC (H.264), en de populaire formaten zoals WMV HD, Microsoft. Daarnaast zijn er ook nog andere audio formaten zoals AAC, DTS NEO: 6, DTS-ES and DTS 96/24.

Het kan gebruikt worden met Windows Vista. Cyberlink PowerDVD werkt niet met HD DVD en Blu-ray Disc, maar zal dat wel doen in zijn Ultieme Versie.