DFX Audio Enhancer for Windows Media Player 11.110 icon

DFX Audio Enhancer for Windows Media Player 11.110 gratis downloaden

Gratis downloaden
DFX Audio Enhancer for Windows Media Player 11.110 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Trial
Bestand Grootte: 1.94MB
versie: 11.110
Date Updated: FEB-27-2014

Een programma die de eigenschappen en functies verbetert van de fantastische Windows media speler van Microsoft. Verkrijg professionalisme in audio afspeling met DFX Audio Enhancer for Windows Media Player.

Laat je mp3 bestanden de kwaliteit van je geluid niet beperken. DFX Audio Enhancer for Windows Media Player verwijdert alles die voorkomt dat je perfect afstemt op de radio via het internet en biedt maximale efficiëntie in het afspelen van ieder soort audiobestand.

DFX Audio Enhancer for Windows Media Player omvat een serie van versterkers om de kwaliteit van de geluidsreproductie te verbeteren: Ambience, Dynamic Boost, Fidelity, Hyperbass, en een andere die niet gevonden zal worden in de proefversie, 3D Surround.

DFX Audio Enhancer for Windows Media Player heeft haar ontwerp verbetert en laat je nu diens uiterlijk individualiseren met een groot aantal veranderbare schillen. Er zijn ook veranderingen om de luidsprekers en microfoon functies te optimaliseren en creëert een geluid die je zal verbazen.