Algehele waardering
  • Interface:
  • Bruikbaarheid:
  • Prestaties:
  • Totaal:
Flight Simulator X icon

Flight Simulator X gratis downloaden

Gratis downloaden
Flight Simulator X gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Trial
Bestand Grootte: 798.28MB
versie: Demo
Ontwikkelaar: Microsoft.
Date Updated: JUL-21-2015

Microsoft viert het 25-jarig bestaan van zijn bekende reeks vluchtsimulators met Microsoft Flight Simulator X, een nieuwe versie die ontworpen is voor alle liefhebbers van de wereld van de luchtvaart.

Als voorbeelden van de vliegtuigen die je kunt besturen kunnen we de Boeing 737-800 noemen, de Havilland Beaver en de Cessna 172 Skyhawk, en nog veel meer. Bovendien krijg je lessen waar je de basiskennis leert die nodig is om een vliegtuig te kunnen besturen.

Dompel je onder in het realisme van Flight Simulator X. Je kunt over alle plekken van onze planeet vliegen. Je hebt toegang tot meer dan 24 luchthavens en tot een enorme breed scala aan hele gedetailleerde achtergronden. Daarnaast maken de nieuwe atmosferische effecten en de satellietbeelden in combinatie met het luchtverkeer, de drie-dimensionale cockpits, en de mooie schaduwen en gebouwen je reis nog realistischer.

Word een piloot en doorkruis de atmosfeer in Flight Simulator X, een prachtige videogame die je door de wolken laat reizen.

Beperkingen van de demo-versie:

- Sommige functies kun je niet gebruiken.