Algehele waardering
  • Interface:
  • Bruikbaarheid:
  • Prestaties:
  • Totaal:
Nokia PC Suite 7.1.180.94 icon

Nokia PC Suite 7.1.180.94 gratis downloaden

Gratis downloaden
Nokia PC Suite 7.1.180.94 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Gratis programmatuur
Bestand Grootte: 64.81MB
versie: 7.1.180.94
Ontwikkelaar: Nokia.
Date Updated: JUL-21-2015

Als je een Nokia mobiele telefoon hebt, wacht dan niet langer om te genieten van de vele eigenschappen van Nokia PC Suite. Je zult snel de voordelen zien van het synchroniseren van je mobiel en je computer.

Met Nokia PC Suite kun je alle informatie, die vervat is in je mobiel, overzetten naar je computer en een veilige kopie van je gegevens maken zodat je het kunt terughalen zodra je het nodig hebt.

Het is een volledige gratis dienst die je kunt gebruiken om in beide richtingen foto’s over te zetten, liedjes, video’s, ringtonen, spelletjes en allerlei soorten andere toepassingen. Schrijf je berichten gemakkelijker vanuit het toetsenbord van je computer. Met Nokia PC Suite kun je jouw contacten bewerken en organiseren en een to-do lijst schrijven en het dan overzetten naar je mobiel.

Nokia PC Suite is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Het is beschikbaar in meer dan 30 talen, compatibel met Windows Vista en het zal goed werken met zowel een draadloze als een kabelaansluiting (met bluetooth of met infrarood).