Algehele waardering
  • Interface:
  • Bruikbaarheid:
  • Prestaties:
  • Totaal:
Counter-Strike 1.6 icon

Counter-Strike 1.6 Download

Download
Counter-Strike 1.6 Download Screenshot
Licentietype: Commercial
Bestand Grootte: 272.32MB
versie: 1.6
Ontwikkelaar: Valve
Date Updated: MAR-27-2015

Zorg dat je klaar staat om te gaan genieten van alle actie met Counter-Strike, de multiplayer videogame met terroristen en anti-terroristen, gebaseerd op de bekende game Half Life. Het is een aanvulling of "MOD" van de game Valve die nu echt is overtroffen.

Als je dit avontuur aan durft te gaan, word je in Counter-Strike bij hele gevaarlijke situaties betrokken zoals het redden van gijzelaars, het uitschakelen van een bom, en het uitschakelen van terroristen of anti-terroristen afhankelijk van aan welke kant je staat.

Kies een van de partijen en gebruik alle wapens die daarbij passen: geweren, machinegeweren, shotguns, messen, enz. Ga naar de help-pagina als je informatie nodig hebt over de kaarten van de missies of de wapens die je moet gebruiken. Terwijl je lekker aan het gamen bent, kun je met je vrienden chatten zonder dat je de game uit hoeft te zetten.

Counter-Strike is een spannende en leuke game van een geweldige kwaliteit met goed ontworpen beelden en waar de beste strategie die je kunt gebruiken 'team play' is.