AV Voice Changer Software Basic 7.0.34 icon

AV Voice Changer Software Basic 7.0.34 gratis downloaden

Gratis downloaden
AV Voice Changer Software Basic 7.0.34 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Trial
Bestand Grootte: 16.02MB
versie: 7.0.34
Ontwikkelaar: Avnex Ltd.
Date Updated: JUL-04-2013

Amuseer uzelf door uw stem naar belangen in real-time te veranderen.

AV Voice Changer Software Basic is zeer origineel en grappig. U kunt uw stem aanpassen, of wilt u misschien een liedje bewerken of misschien zelfs een film. Alles kan tegelijkertijd zonder dat u eerst het bestand hoeft op te nemen, en u kunt ze ook aanpassen. U kunt ook de opgeslagen stembestanden naderhand bewerken.

Geniet van het verassen van uw vrienden als u ineens met een vrouwenstem of juist mannenstem de telefoon opneemt en reageert met een sexy of angstaanjagende toon zodat u ze compleet versteld laat staan. U kunt zelfs een beroemdheid nadoen.

De interface van deze applicatie is erg handig en makkelijk te gebruiken. U wordt door de stappen geleid die u moet ondernemen om de toon en klank van de stem aan te passen.

Het ondersteunt de volgende audio formaten: WAV, PM3, WMA and OGG. AV Voice Changer Software Basic is ook te gebruiken met veel software die stemgeluid gebruiken. Voorbeelden daarvan zijn Yahoo Messenger (YIM), MSN, AOL Instant Messenger, ICQ, MaxPhone, Odigo, NetMeeting, Net2Phone, Dialpad, Go2Call, DeltaThree, PalTalk, etc... Het is ook in samenwerking met de meest bekende mediaspelers te gebruiken zoals: Windows Media Player, Winamp, RealOne Player, Music Match, Music Jukebox, PowerDVD, WinDVD, Zoom Player, DivX Operational, Hero DVD Player, enz.

Met AV Voice Changer Software Basic kunt u verschillende effecten toevoegen die de toon zo kunnen aanpassen dat het lijkt alsof een kind of juist een grootouder aan het praten is. Het is zeer grappig om te gebruiken en u kunt er leuk uw vrienden mee verrassen.

Officiële website: http://www.audio4fun.net/mp3-player-morpher/digital-voice-maker.htm

Minimale systeemeisen:

--Besturingssysteem: Win98/NT/ME/2000?XP

--Full-duplex geluidskaart

Restricties op de Proefversie:

Kan maar 30 keer, verspreid over 14 dagen, gebruikt worden