Algehele waardering
  • Interface:
  • Bruikbaarheid:
  • Prestaties:
  • Totaal:
VLC Media Player 2.2.4 icon

VLC Media Player 2.2.4 gratis downloaden

Gratis downloaden
VLC Media Player 2.2.4 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Gratis programmatuur
versie: 2.2.4
Date Updated: JUN-06-2016

VLC Media Player is een fantastische multimediaspeler die kan werken met verscheidene audio en videoformaten: MP3, WMA, WAV, DivX, XviD, MPEG, MPEG-2, MPEG-4, OGG, DVD, VCD, SVCD…

Het reproduceert eenvoudig en met hoge kwaliteit eender welke video, muziek, film, programma, etc.. Met VLC Media Player is het mogelijk om direct toegang te krijgen tot eender welk multimediabestand, zonder dat u het hoeft te downloaden van een webpagina, dit is beter bekend als “streaming”. Ook kunt u elk deeltje bekijken van het bestand dat u aan het downloaden bent op uw computer.

Met meerdere reproductiemogelijkheden is VLC Media Player een toepassing met open broncode, geldig voor Microsoft Windows, MAc OS X, Pocket PC, Linux en vele andere platformen.

VLC Media Player biedt u een groot aantal leuke skins waarmee u het eenvoudige ontwerp kunt aanpassen naar uw persoonlijke smaak. En als u multimediabestanden wenst te verspreiden via het internet dan kunt u dit doen door de functie VideoLan Server te installeren.