Algehele waardering
  • Interface:
  • Bruikbaarheid:
  • Prestaties:
  • Totaal:
Nero ShowTime 12.5.01900 icon

Nero ShowTime 12.5.01900 gratis downloaden

Gratis downloaden
Nero ShowTime 12.5.01900 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Trial
Bestand Grootte: 11.68MB
versie: 12.5.01900
Ontwikkelaar: Nero AG.
Date Updated: SEP-08-2015

Als u op zoek bent naar kwaliteit voor de weergave van uw digitale bestanden, aarzel dan niet om Nero ShowTime te installeren.

Deze Dvd-speler laat u toe met grote precisie en scherpte in beeld en geluid uw films, homevideo's, televisieprogramma's, etc. te bekijken.

Nero ShowTime is een heel volledige toepassing die werkt met meerdere formaten: DVD, SVCD, DivX, XviD, MPEG1, MPEG2, MPEG4, MP4, en biedt ook compatibiliteit met de codec H.264.

Het is eenvoudig te installeren. Nero ShowTime zal eenvoudig zijn in gebruik voor u en u zult het kunnen aanpassen naar uw voorkeur met de verscheidene skins.

Het meest interessante aan Nero ShowTime zijn de vele toepassingen die het biedt en die van deze video en audiospeler de beste keuze voor u maken. U kunt een fragment kiezen uit de films en het zo vaak als u wenst herhalen, allerlei onzuiverheden verwijderen die het beeld of geluid verstoren of rechtstreekse toegang krijgen tot uw multimediabestanden (dankzij de Nero Scout technologie).

Nero ShowTime laat u toe een afbeelding zo veel als u wenst uit te vergroten met de zoom en fotogramopname. U zult van een uitzonderlijke kwaliteit kunnen genieten met de ingebouwde post editing technologie.