RAR Password Recovery 1.1 RC17 icon

RAR Password Recovery 1.1 RC17 gratis downloaden

Gratis downloaden
RAR Password Recovery 1.1 RC17 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Trial
versie: 1.1 RC17
Ontwikkelaar: Intelore
Date Updated: APR-30-2014

Vaak komt het voor dat we een archief beschermen met een wachtwoord en dan kan het ook voorkomen dat het wachtwoord na verloop van tijd vergeten wordt. Om die archieven als nog te kunnen uitpakken presenteren wij RAR Password Recovery.

RAR Password Recovery is een zeer handig in gebruik. U kunt een Brute Force aanval gebruiken waarmee elk mogelijke wachtwoord stuk voor stuk wordt geprobeerd, of een woordenboek aanval waarbij een lijst met woorden wordt gebruikt om het wachtwoord te achterhalen.

Het heeft een zeer eenvoudige interface met maar één venster waar u het beveiligde archief en de soort aanval kunt selecteren. Het programma is snel; afhankelijk van uw processor kan het wel 5 miljoen wachtwoorden per minuut proberen. Maar afhankelijk van hoe moeilijk het wachtwoord is, kan het langer of korter duren om het wachtwoord te achterhalen. Wachtwoorden met 3 of 4 karakters kan in enkele seconden gebeuren, maar een wachtwoord met 8 karakters met hoofd- en kleine letters en nummers kan meerdere dagen duren.

Het vergeten van wachtwoorden is niet langer meer een probleem als u RAR Password Recovery gebruikt.