YouTube Downloader 5.7.6 icon

YouTube Downloader 5.7.6 gratis downloaden

Gratis downloaden
YouTube Downloader 5.7.6 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Gratis programmatuur
versie: 5.7.6
Date Updated: DEC-17-2013

YouTube Downloader is een programma waarmee u uw favoriete films kunt downloaden, alsook televisieprogramma's en de muziek die u het liefst hoort, van de populaire en bekende website YouTube.

Tot nu was het probleem bij het downloaden van multimedia van Youtube en deze opslaan op uw computer dat u een specifieke speler nodig had om het FLV formaat van de video's weer te geven.

Dit is het formaat waarin u de video's van deze bekende website downloadt. YouTube Downloader zal het FLV formaat automatisch en eenvoudig omzetten in AVI formaat. Zo kunt u ze afspelen op eender welke multimediaspeler.

Het systeem dat YouTube Downloader gebruikt is heel comfortabel en toegankelijk voor eender welke gebruiker. Zoek de video die u wenst, kopieer en plak de URL ervan en kies de map waarin u deze wenst op te slaan. Zo eenvoudig is het.

YouTube Downloader is volledig gratis en de downloads worden op een veilige manier uitgevoerd, zonder virussen, spywares, adwares of pop-ups. Het werkt met eender welk besturingsysteem van Windows.