Algehele waardering
  • Interface:
  • Bruikbaarheid:
  • Prestaties:
  • Totaal:
KMPlayer 4.0.8.1 icon

KMPlayer 4.0.8.1 gratis downloaden

KMPlayer 4.0.8.1 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Gratis programmatuur
versie: 4.0.8.1
Ontwikkelaar: KMPlayer
Date Updated: MAY-26-2016

KMPlayer is een fantastische multimediaspeler waarmee u gratis audio en video bestanden kunt afspelen.. KMPlayer zorgt dat u eenvoudig toegang hebt tot uw bestanden en werkt onder andere met de volgende formaten: DVD/VCD, MPEG, AVI, WMV, Quicktime, RealMedia.

Het heeft functies van een zeer hoge kwaliteit en is zeer licht in geheugengebruik. U zult snel en comfortabel leren hoe u met deze software moet omgaan. U kunt de weergave zo vaak als u wilt aanpassendoor verschillende weergave (skins) toe te passen. Dit maakt samen KMPlayer uw uitstekende mediaspeler.

Met KMPlayer kunt u audio en video bestanden bewerken door verschillende speciale effecten toe te passen, ondertiteling toe te voegen, door het afspelen van video’s te versnellen of te vertragen of ook afspeellijsten creëren.

KMPlayer biedt de mogelijkheid om de precieze plaats op te slaan waar het af spelen is gestopt. De volgende keer dat u het programma start zal het afspelen door gaan waar u bent gestopt en u kunt frames van uw films opslaan als afbeelding.