Algehele waardering
  • Interface:
  • Bruikbaarheid:
  • Prestaties:
  • Totaal:
iTunes 12.4.0.119 icon

iTunes 12.4.0.119 gratis downloaden

Gratis downloaden
iTunes 12.4.0.119 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Gratis programmatuur
versie: 12.4.0.119
Ontwikkelaar: Apple
Date Updated: MAY-17-2016

iTunes is de MP3-speler ontwikkeld door Apple, waarmee je je eigen cd's kunt opnemen, muzieknummers kunt delen met behulp van de iTunes-bibliotheek, gegevens van een muziek-cd naar je computer kunt overzetten, multimedia-materiaal uit de AppStore kunt downloaden en waar je maar wilt kunt luisteren naar je favoriete muziek.

Een van de belangrijkste functies van iTunes is het synchroniseren van de muziek van de bibliotheek met je iPod of iPhone. Daarnaast is het mogelijk om via internet toegang te krijgen tot radiozenders.

Bovendien kun je met dit programma slimme afspeellijsten maken, ze ordenen hoe jij het wilt, ze automatisch bijwerken en videobestanden visualiseren. Met behulp van het plug-in visualisatie-systeem en de apparaten die het ondersteunt, wordt de muziek die wordt afgespeeld vergezeld van visuele effecten.

iTunes beschikt over een hele eenvoudige interface die kan worden verkleind, zodat het niet een belemmering vormt voor de andere vensters waarmee je werkt.

Kortom, dit is een compleet en praktisch softwareprogramma om van je muziekverzameling te genieten zoals je altijd al gedroomd hebt.