Algehele waardering
  • Interface:
  • Bruikbaarheid:
  • Prestaties:
  • Totaal:
Adobe Reader 11.0.3 icon

Adobe Reader 11.0.3 gratis downloaden

Gratis downloaden
Adobe Reader 11.0.3 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Gratis programmatuur
versie: 11.0.3
Date Updated: OCT-13-2015

Als je met PDF-bestanden werkt, kan je niet zonder Adobe Reader. Met deze applicatie kun je Adobe-documenten, die tegenwoordig veelvuldig worden gebruikt, bekijken en uitprinten.

Met dit programma is het mogelijk om de tekst groter te maken of om de afbeelding op volledig scherm te bekijken, om het document te wijzigen of om opmerkingen toe te voegen en formulieren in te vullen. Daarnaast is Adobe Reader ook gemaakt om de bestanden te kunnen lezen die met Adobe Photoshop Album zijn gemaakt.

Als voorbeelden van de uitstekende eigenschappen kunnen wij de snelheid bij het laden van de gegevens noemen, en de goede zoom-functie. Daarnaast beschikt het over diverse functies en een eenvoudige interface die je heel comfortabel en intuïtief zult vinden.

Deze software biedt je de mogelijkheid om van het multimediamateriaal dat je in deze documenten vindt te genieten (zoals video's en animaties van Quicktime, Windows Media en Macromedia Flash).

Alle bovengenoemde mogelijkheden en nog veel meer kun je vinden in de Adobe Reader, een onmisbare applicatie voor de computer van vandaag.