Algehele waardering
  • Interface:
  • Bruikbaarheid:
  • Prestaties:
  • Totaal:
Azureus 5.1 icon

Azureus 5.1 gratis downloaden

Gratis downloaden
Azureus 5.1 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Gratis programmatuur
Bestand Grootte: 70.32kB
versie: 5.1
Date Updated: FEB-06-2015

Azureus is één van de meest bekende file sharing clients waarmee u bestanden met andere gebruikers kunt delen via BitTorrent.

Dit wil zeggen dat u toegang krijgt tot de muziek, video's, foto's, documenten, etc. van de andere gebruikers en tegelijkertijd toelaat dat deze andere gebruikers bestanden downloaden of delen van bestanden die u op uw computer heeft.

Azureus valt op door haar kwaliteit en meerdere opties bij het downloaden van de door u gekozen bestanden. U zult alle downloads die u voltooid heeft kunnen bekijken in één venster en over gedetailleerde informatie beschikken van de bestanden van andere gebruikers (tijd en downloadsnelheid). Ook kunt u de download van een bestand stopzetten en op een ander moment hervatten.

Met Azureus kunt u het downloaden van bepaalde bestanden vermijden en de bandbreedte selecteren die u wenst te gebruiken.

Eenvoudig om te gebruikenen beschikbaar in meerdere talen. Heel wat mensen gebruiken Azureus, of ze nu het besturingssysteem Windows, Mac of Linux gebruiken.