Windows Live Messenger 16.4.3505 icon

Windows Live Messenger 16.4.3505 gratis downloaden

Gratis downloaden
Windows Live Messenger 16.4.3505 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Gratis programmatuur
versie: 16.4.3505
Ontwikkelaar: Microsoft.
Date Updated: AUG-31-2015

Geniet van de snelste en gemakkelijkste manier om met je vrienden te communiceren. Windows Live Messenger is een van de meest gebruikte chatprogramma's. En dat is niet zomaar. Dit programma biedt het meest intuïtieve systeem voor het beheren van contacten, nog afgezien van de mogelijkheid om bestanden te versturen en emoticons in je gesprekken te gebruiken.

Daarnaast kun je met Windows Live Messenger vanaf je computer bellen naar de computer van een vriend, of als je dat wilt naar vaste of mobiele telefoons (met behulp van de VoIP-technologie). Daarnaast heb je de mogelijkheid om nieuwe bewegende beelden te verzenden, om naar tekst- en spraakberichten te luisteren in het automatische antwoordapparaat, en nog vele andere functies waarover je je zult verbazen.

Niet alleen het ontwerp is in de loop van de tijd verbeterd, maar Windows Live Messenger biedt je ook een andere manier om naar Hotmail te gaan en de mogelijkheid om het laatste nieuws of actuele verkeersinformatie te weten te komen door middel van meldingen. Probeer deze prachtige instant messaging programma!