Algehele waardering
  • Interface:
  • Bruikbaarheid:
  • Prestaties:
  • Totaal:
Ares 3.1 icon

Ares 3.1 gratis downloaden

Gratis downloaden
Ares 3.1 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Gratis programmatuur
Bestand Grootte: 2.74MB
versie: 3.1
Ontwikkelaar: Aresgalaxy.
Date Updated: MAY-26-2016

Ares is een bekend P2P bestanduitwisselingsprogramma waarmee je op een efficiënte en flexibele manier alle soorten bestanden kunt delen (zoals foto's, video's, afbeeldingen, spelletjes, documenten, mp3, etc).

Deze applicatie heeft een hele eenvoudige en praktische interface die er vertrouwd uitziet. Je kunt met Ares bijvoorbeeld op hetzelfde moment meerdere zoekvensters open hebben en Torrent-bestanden downloaden, want het is compatibel met dit protocol.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om allerlei soorten informatie uit te wisselen en met andere gebruikers te praten via chatberichten.

Een ander kenmerk van dit programma is de ingebouwde speler waarmee je elk soort multimedia-inhoud kunt bekijken. In dit gedeelte is het ook mogelijk om een radiostation te tunen dankzij de SHOUTcast-technologie.

Door verschillende bronnen gelijktijdig te gebruiken, kun je elk bestand downloaden, zelfs als het door meerdere personen tegelijkertijd wordt gebruikt. Hierdoor gaat het downloaden sneller en zijn de wachtrijen korter.

Download Ares nu en maak optimaal gebruik van alles wat internet te bieden heeft.